Alföld blog | Csajos dolgok a nőgyógyásztól a könyvelésig
Mellkisebbítés: Árak és tudnivalók

Mellkisebbítés: Árak és tudnivalók

👤Szabó Dóra 🕔2016. 09. 16

Meglehet sokan áhitóznak nagyobb mellekért, és ennek érdekében plasztikai műtétre nem kis pénzt is hajlandóak áldozni, bizony vannak, akik épp az ellenkezőjét szeretnék. A túl nagy mellek miatti problémák sokakat a műtét irányába terelnek.

Mellkisebbítés a szép és egészséges mellekért!

Másnak könnyű azt mondani, hogy: „ugyan, ne foglalkozz vele” vagy például, hogy: „miért műtetnéd meg, amikor nekem olyan kis melleim vannak, hogy holnap cserélnék veled…!”. Azok, akik ezt gondolják, nem tudják, hogy a túlságosan nagy mellek a mindennapokban súlyos teherként nehezednek a gerincre, ami egy idő után erős fájdalomhoz, valamint mozgáskorlátozott állapothoz vezet. A mellnagyobbításról már esett szó, nézzük most meg a mellkisebbítést.

Egy tény, amibe bele kell törődnünk: az idő múlásával megváltozik a testünk

Sovány vigasz a nagymellűek számára, hogy idővel minden női test átalakul, megváltozik. Ez azt jelenti, hogy az egykor szép, formás mellek formátlan, nagy, lógóvá válnak. Ezt az állapotot megélni minden nő számára szörnyű érzés. A már említett gerincterhelés mellett pedig a látvány is aggasztó. Egy nagymellű nő nem tud úgy öltözködni, ahogy szeretne, és a strandra járás, a bikini vagy a fürdőruha viselete valódi rémálom számára.

Erre az állapotra megbízható, orvosilag igazolt és biztos megoldás kell, amit egyedül a plasztikai sebész garantál a páciensek számára.

Ma már a mellkisebbítés egy gyakori műtéti eljárás. A mell térfogatát tehát nem csak növelni lehet, hanem adott esetben kisebbíteni is.

Finom plasztikai mozdulatokkal a mellek visszanyerhetik eredeti formájukat, sőt még szebbek lesznek, mint eredetileg voltak. Ráadásul a tökéletes összhatás érdekében lehetőség van a bimbóudvar méretének arányos csökkentésére is, így nem csupán méretben, hanem látványban is tökéletes lesz: mérnöki pontosságú arányosság jön létre.

A mellkisebbítés rutin műtét

Az ismeretlentől való félelem és a tartózkodás egy természetes emberi reakció és magatartásforma. Ha azonban megszabadulnál a nagy, lógó mell látványától és szó szerinti súlyától, akkor igenis bíznod kell abban, hogy profi plasztikai sebészek keze alá kerülsz, akik nem csak addig foglalkoznak veled, amíg ki nem fizeted a műtétet, hanem utána is rendszeresen konzultálsz a sebészeddel és bármilyen kérdés merül fel benned, ő garantáltan melletted áll, és ha elakadsz, segít neked.

Mellkisebbítés árak: mennyibe is kerül műtét

A mellkisebbítés ára plasztikai sebésztől függ, hiszen az ár az ő személyén és a rendelő díjszabásán múlik. Vannak azonban olyan egyedi esetek, amikor az illető TB támogatásban is részesülhet.

A TB támogatás a testsúlytól és a mellek méretétől függ. A támogatás megszerzéséhez a testsúly 0,5%-át kell kivenni mellenként.